Foto Filmari Pitesti

Despre noi

Suntem o echipa tanara si plina de optimism care depaseste trecerea timpului imortalizand cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra, putandu-le  revedea oricand cu aceeasi placere ca la prima vizionare.

Ne place sa cream o poveste de vis la care sa va ganditi intreaga viata. Suntem incantati sa surprindem fericirea, emotia si zambetul din vietile dumneavoastra.

Experienta profesionala si calitatea produselor  ne recomanda sa fim alaturi de dumneavoastra in momente atat de pretioase ca nunta, botezul, petrecerile aniversare sau evenimentele de orice tip. Astfel ca, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0740982974.

Noi: Daniel Ciulica – fotograf  si  Liviu Coanda –  cameraman, cu siguranta va  facem  ziua mai usoara si mai placuta. Amintirile pe care le surprindem in fotografii si filme, va vor oferi multumirea ca ati pretuit un eveniment unic cu o importanta de neegalat.

Fotograf profesionist evenimente

Daniel Ciulica

Pentru mine fotografia este pasiunea transpusa cu mult suflet in imortalizarea amintirilor oferite clientilor.

Fiecare cadru pe care il realizez exprima bucuria pe care o simt, pentru ca pot sa ofer eternizarea celor mai frumoase  clipe din viata dumneavoastra.

Fotografia inseamna lumina si trairi spuse intr-o poveste frumoasa.

Cameran pofesionist evenimente

Liviu Coanda

In spatele rezultatului pe care il vedeti sta foarte multa daruire si efort. In decursul anilor am incercat in mod constant sa ma perfectionez atat din punct de vedere tehnic cat si artistic.

Vreau ca fiecare film sa spuna o poveste frumoasa, povestea evenimentului dumneavostra.

Dorinta mea este sa va ofer amintirile expuse intr-un mod placut, care sa dainuie in timp si pe care sa le revedeti cu placere.